Första mötet

18 jan 2018

Idag hade vi i den nya styrelsen vårt första möte och vi alla var taggade på att äntligen dra igång. Under mötet har vi hunnit diskutera massa saker som exempelvis vad vi vill göra med elektra under året. Vi hann även skapa en instagram under mötet @elektra_lth vilket vi tror kommer göra att vi kan nå ut till fler tjejer, både tjejer som redan går programmet men även tjejer som kan tänka sig gå programmet. Har ni några frågor, funderingar eller förslag så kan ni kommentera längst ner på sidan. Ni kan även kontakta oss via mail på styrelsen@elektra-lth.se, skriva till oss på facebook eller komma fram till oss när ni ser oss på skolan. Vi ser framemot det kommande året och hoppas att ni också gör det!

En bild från dagens möte. Till vänster har vi vår ordförande, Emma, i mitten sitter vår sekreterare, Jennie, till höger har vi vår eventansvariga, Lejla, sist men inte minst har vi vår kassör Hanna bakom kameran. Inom kort kommer ett inlägg där vi presenterar oss och våra poster bättre.

Hälsningar Styrelsen

Leave a Reply

Bli den första att kommentera!

Notis av
avatar
200