För Företag

Kom och lär känna den blivande kvinnliga elektroingenjören!

 

Lunds Tekniska Högskola är en av världens bästa tekniska högskolor och dess ingenjörer finns på företag världen över.  Elektroteknik är en av de bredaste linjerna inom ingenjör som innehåller allt från programmering till vindkraftverk. Kvinnliga ingenjörer inom elektroteknik är dock mer sällsynta.

Elektra är ett nätverk för alla kvinnliga studenter som läser Elektroteknik vid Lunds Tekniska Högskola och även tidigare studenter. Genom ett samarbete med Elektra kan ert företag enkelt nå ut till denna grupp och bygga upp en relation med dem redan innan de når arbetsmarknaden.

Föreningen erbjuder event som lunchföredrag, studiebesök och flera andra sorters företagsevent. Vi är öppna för idéer och har lätt att anpassa våra event efter era önskemål. Detta är det perfekta tillfället att visa upp ert företag och vad ni som framtida arbetsgivare kan erbjuda den kvinnliga elektrostudenten! Elektra är också en bra kanal för er att presentera möjliga exjobb, internships, mentorskap och traineeprogram till våra medlemmar.

Ni kan enkelt kontakta oss på eventansvarig@elektra-lth.se om ni vill diskutera olika möjligheter för ert företag att synas hos Elektra.

 

Vi ser fram emot att samarbeta med er!

Styrelsen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *